Workshops

Basis – Digitale Mixtechnieken I

Basis workshop digitaal mixen waar we alles aanpakken vanaf het begin, met duidelijke uitleg van de begrippen Gain , toonregeling , lowcut, dca’s,bussen enz enz. Hierin zit ook een hands on gedeelte waarbij de cursisten zelf gaan mixen en het geleerde meteen gaan toepassen, wat het leerproces enorm versterkt.

€ 85,- p.p.
Meer Info
Aanmelden

Pro – Digitale mixtechniek II

Aansluitend aan digitale Mix techniek I gaan we verder de materie in, je gaat echt begrijpen hoe compressors , effecten en gate’s werken en wat alle functies betekenen. Ook hierin een hands-on gedeelte wat de cursist echt laat begrijpen hoe deze technieken toe te passen zijn.

€ 140,- p.p.
Meer Info
Aanmelden

Pro – Digitale mixtechniek III

Training voor de meer ervaren technici waar we Equaliser technieken gaan behandelen en de verschillende manieren hoe je die toe kan passen voor zowel monitors als FOH.
Daarnaast zitten hier een groot aantal speciale benaderingen en digitale creativiteit in die van een goed klinkende mix een WAUW mix maken, daarbij worden ook de Delay en matrix technieken uitgelicht.

€ 140,- p.p.
Meer Info
Aanmelden

SPECIAL: Microfoon techniek voor Artiesten

Uitgebreide workshop op het gebied van microfoons. Alles wat jij als zanger of zangeres moet weten van jou instrument. De absolute bron van jou geluid.

Van € 85,- voor € 50,- p.p.
Meer Info
Aanmelden

Basisworkshop – Mixtechnieken

Een avondworkshop waarin we je alle basiskennis bijbrengen die je nodig hebt voor het juiste gebruik van een mixer. We vertellen je alles over bekabeling, aansluitingen, ingangen, uitgangen, signal flow, toonregeling, microfoons, monitors, effecten, DI-boxen etc. We leren je een transparante mix te creeren die verstaanbaar is en waarbij je er alles uit leert halen van wat erin zit, zonder dat het vervormt of rondzingt.

€ 85,- p.p.
Meer Info
Aanmelden

Basisworkshop – Randapparatuur

In de cursus geluidstechniek word dieper ingegaan op de akoestische problematiek . Je leert hoe equalizers werken en tevens een manier hoe je een ruimte kunt egaliseren. Veel rondzing problematiek is hiermee opgelost en je geluidsinstallatie kan ongeveer 2x harder…

€ 85,- p.p.
Meer Info
Aanmelden

Basisworkshop – Microfoon techniek

Avond training die helemaal in het teken staat van microfoons, de diverse types die we life gebruiken worden uitgebreid uitgelegd.
Zoals dynamische en condensator microfoons.

€ 85,- p.p.
Meer Info
Aanmelden

Proworkshop – One on One Training Mixen

Voor mensen die de basis trainingen doorlopen hebben of deze materie beheersen hebben we een pro training in het leven geroepen waarbij de cursist alles gaat doen.

€ 250,- p.p.
Meer Info
Aanmelden

Proworkshop – Digital speaker management

In deze workshop vertellen wij u over het onstaan van meerweg luidsprekers systemen en hoe om te gaan met de moderne digitale luidspreker processors.

€ 140,- p.p.
Meer Info
Aanmelden

Proworkshop – Meten is weten

Deze interessante workshop is een vervolg op de workshop speakermanagement. In deze workshop laten we zien hoe je met behulp van een audio analyzer je luidspreker systeem kunt optimaliseren. De workshop is voornamelijk praktijk gericht om te leren hoe je meet gegevens moet interpreteren en toepassen.

€ 140,- p.p.
Meer Info
Aanmelden

Recensies

Click edit button to change this code.