Horeca en Geluid

Het is erg slecht gesteld met de kwaliteit van het geluid in de horeca, niet dat de gebruikte materialen niet deugen, integendeel, meer de omgang en de know how kunnen er voor zorgen dat er een grotere omzet wordt gehaald met weinig investering. De horeca heeft immers geen geld en de tijden dat het niet uitmaakte wat je geluid deed of welk bier je tapt en hoe je het doet zijn echt voorbij.

De klant is kritischer dan ooit te voren, bewust of onbewust, is men op zoek naar de ultieme horeca beleving, waar dat voor de een betekent een gezellig avondje in de buurtkroeg met Nederlandstalige muziek, is dat voor de ander het hardrock cafe, de lounge bar, grand cafe, discotheek, of livemuziek.

Geluid is zo een belangrijke factor in het slagen van die beleving, maar aan de andere kant gaat het daar ook vaak fout. Een horeca ondernemer weet dat en begrijpt dat, maar er is wel een probleem .

Omdat hij er zelf niets van af weet moet men naar het plaatselijke geluidsbedrijf, deze heeft andere belangen, namelijk zoveel mogelijk omzet te maken. Je zou zeggen dat hier een win -win situatie wordt gecreeerd, maar de praktijk wijkt hier van af.

Als je gewone mensen dit uitlegt die niets met geluidstechniek hebben , snappen ze allemaal wel wat je bedoelt, ze herkennen het allemaal, geluid wat te hard staat, schreeuwt, je kan elkaar niet verstaan, het vervormt, het doet pijn, je wordt moe en wil weg, als je thuis komt suizen je oren nog.

Door hier wat aan te doen en professioneel naar te kijken valt er enorm winst te halen, de klanten zullen langer blijven en meer consumeren en vaker terugkomen, iets wat elke horeca ondernemer wel kan gebruiken.

Wij kunnen u daarbij helpen door eens grondig en eerlijk met u door te nemen hoe het met de geluidsbeleving in uw etablissement is gesteld, niet met de bedoeling om alles te vernieuwen, nee, het optimaliseren en professionaliseren van het bestaande doet wonderen . We hebben hiervoor een stappenplan bedacht, waarbij elke stap een waanzinnige verbetering oplevert.

Stap 1

We maken een afspraak om een inventarisatie te maken van het bestaande, geluid, de kennis en de wensen. We zijn als geen ander in staat om de problemen naar voren te halen , uit te leggen en ook meteen een advies te geven hoe het veel beter kan, met een gedegen uitleg erbij, je zal verbaasd zijn wat we met die kennis alleen al kunnen veranderen en verbeteren.

Stap 2

Vaak moeten we na stap 1 de boel wat gaan aanpassen, na deze aanpassingen ( die u vaak zelf kan uitvoeren, mocht dit niet het geval zijn hebben we daar ook een oplossing voor) is het mogelijk om de installatie door ons compleet opnieuw te laten afregelen en aansluiten.

Stap 3

Kennis verbetering voor al die mensen die met uw geluid moeten omgaan, van de bar juffrouw tot de dj gaan we zorgen dat er veel bewuster wordt omgegaan met het o zo belangrijke geluid. We komen een workshop geven waar we al deze mensen de kennis gaan geven die nodig is, we leren de ondernemer hoe hij het piekmoment in een avond ( de beste sfeer, de meeste gezelligheid, de hoogste omzet) langer vast kan houden en daardoor een hogere omzet en een vaker terugkerend publiek kan bereiken.

Met dit simpele stappenplan kunnen we de horeca simpel professionaliseren , maar er kunnen meer problemen zijn waar we ook pasklare oplossingen voor bieden, als je bijvoorbeeld problemen hebt met geluidsoverlast , hebben we de kennis in huis om hier oplossingen te bieden, we kunnen meetrapporten maken die aangeven waar en waarom het probleem zich voordoet en ook hier hebben we oplossingen voor.

Als er veel agressie is kan dit ook voor een deel worden toegeschreven aan de sfeer, waar geluid weer een belangrijke factor is.
Kortom, tijd om er iets aan te doen. Per stap kost het 250 euro (excl btw) Je kan van 1 van de stappen gebruik maken en je zal zien dat het meteen oplevert.

Neem Contact Op

Recensies