Basisworkshop – Microfoon techniek

 • Werkingsprincipes
 • Maximale geluidsdruk
 • Richtings karakteristieken
 • Transient response
 • Dynamisch bereik
 • Frequentie response
DIRECT AANMELDEN

Aankomende workshops:
17-07-2024 - 1 op 1 privé training - Plaats: Helmond -Tijd: 19:45-23:00
18-07-2024 - 1 op 1 privé training - Plaats: Helmond -Tijd: 19:45-23:00
19-07-2024 - 1 op 1 privé training - Plaats: Helmond -Tijd: 19:45-23:00
20-07-2024 - 1 op 1 privé training - Plaats: Helmond -Tijd: 10:00-13:00
20-07-2024 - 1 op 1 privé training - Plaats: Helmond -Tijd: 14:00-17:00
DIRECT AANMELDEN

Recensies

 • 5 star review  Het verbaasd me dat ik de 1e ben die een recensie achterlaat, maar dat ter zijde... Ik heb al een aantal trainingen mogen volgen bij Paul. Echte praktijk, goede heldere uitleg, mooie eyeopeners en iedere keer naar huis met een nieuwe lading kennis en waardevolle info om jezelf verder te ontwikkelen. Voor mij zeker niet de laatste keer want ik kan nog zoveel leren.... Hoewel is mij voornamelijk begeef in de vaste audio installaties heeft dit tegenwoordig erg veel raakvlakken met live techniek. Denk aan het afregelen van speakers, het gebruik van microfoons en gelijktijdig gebruik van meerdere audiobronnen met als doel alles naar een hoger niveau te tillen, potentiële problemen te voorkomen en het gebruiksgemak te vergroten.

  thumb René Kuenen
  8/01/2018
 • 4 star review  Omdat we met onze band een digitale mixer wilde aanschaffen had ik besloten om een workshop bij Paul let gaan volgen. Eerder had ik al eens deelgenomen aan een workshop voor basisvaardigheden geluidstechniek en omdat de stijl van werken en de deskundigheid van Paul me geweldig waren bevallen, ging ik weer graag naar Mierlo. De workshop was erg verhelderend al was er natuurlijk wel het verschil tussen de hardware die Paul gebruikte en die van onze band . Maar met de opgedane basiskennis ben ik enthousiast digitaal aan de slag gegaan. Waarbij Paul mij in de weken na de workshop nog een enkele keer heeft geadviseerd en geïnformeerd als ik vragen had. Een cursus/workshop bij PN: van harte aanbevolen!

  thumb Jack van Asten
  9/05/2018
 • Bij PN Music Training ben je aan het juiste adres als het gaat om het vak geluidstechniek te leren verstaan. Zowel een beginner als een jarenlang ervaren technicus kan terecht als het gaat om het uitbreiden en vergaren van kennis. PN Music Training komt niets te kort. De expertise van Paul gaat ongekend ver en duikt diep in de wetenschap van geluid. Zij maken je tot een ware professional!

  thumb Robin Dorland
  1/19/2019
 • Top bedrijf en een leuke fijne kerel echt een aanrader. Groetjes Hennie Zonneveld Bassist bij Solid Sound Band uit Zijtaart.

  thumb Hennie Zonneveld
  1/19/2019
 • Ook ik heb al een trainingen mogen volgen bij Paul. Echt een geweldige uitleg gehad. Ik ging er als een leek heen. Af en toe een mengpaneel bediend maar wist echt niet waar ik mee bezig was. Dat is na 1 avond cursus wel anders geworden. Top uitleg en duidelijke info. De avond had voor mij zeker nog een paar uur langen mogen duren. Echt een aanrader Bedankt Paul Nijsen

  thumb Marco Egging
  9/04/2018
 • 5 star review  Gisterenavond een 2 op 1 training gehad bij PN music training. Zeer goed bevallen, komt zeker een vervolg van, maar eerst even dit onder de knie krijgen �. Geweldig wat paul kan vertellen en uitleggen in 1 avond van 4 uurtjes! Thanks Paul!! Nu nog in praktijk brengen.

  thumb Martien Tw
  8/22/2018
 • Ik heb een aantal workshops bij Paul gedaan. Dankzij zijn jarenlange internationale ervaring en omdat Paul zijn kennis goed weet over te brengen zijn de trainingen niet alleen effectief, maar ook een plezier om te volgen. Geen kunstjes, maar je leert de techniek echt te snappen en te beheersen. Klasse!

  thumb Bert Veldhoven
  1/19/2019
 • Wij hebben onlangs een avond genoten van de voortreffelijke uitleg van Paul tijdens de cursus mixtechniek. Ik kan iedereen (ervaren of onervaren) deze cursussen geluidstechniek bij PN music aanraden, echt super!

  thumb Marc Ditters
  9/04/2018
 • Super Paul heeft superveel kennis, erg interessante training digitaal audio mixing gehad. kan ik iedereen aanraden.

  thumb Djkaos Xtort
  9/10/2018